Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Nyomtatványok

Ezalatt a termékcsoport alatt megtalálja azokat nyomdaipari kiadványokat, melyek segítenek a mindennapokban a hatályos jogszabályok betartásában, ellenőrzésében, nyomon követésében. 

Ezen nyomtatványok segítségével ellenőrizhető, számon tartható a munkavégzés, az oktatás, a gépek és munkaeszközök biztonságos üzemeltetése, ellenőrzése.

 

Gyártott termékeink közt megtalálhatók:
  • tűzvédelmi,
  • munkavédelmi,
  • munkabaleseti nyomtatványok
  • naplók
  • jegyzőkönyvek
  • nyilvántartók
  • útmutatók
  • szabályok és előírások jegyzéke
Rendezés:

Nyomtatványok, emelőgép napló és nyilvántartók: találd meg a szükségeset!

Emelőgép napló, nyilvántartók és jegyzőkönyvek- a vállalkozások tevékenysége kapcsán egy sor nyomtatványra szükség van. Elsősorban a jogszabályoknak való megfelelés a cél, de a gördülékeny mindennapok és a tevékenységek figyelemmel követése is kiemelt szereppel bír a hétköznapokban. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a szükséges adminisztráció elvégzése a gördülékenységet és a biztonságos munkavégzés figyelemmel követését szolgálja. A cél a hatékonyság és a gyorsaság, de egyúttal a biztonságos körülmények megteremtése is, főként az üzemeltetéssel összefüggésben, a javítások pontos rögzítését illetően.

Emelőgép napló az ellenőrizhetőség szolgálatában

A munkavégzéssel összefüggésben számos olyan feladat felmerül, aminek kapcsán az ellenőrizhetőség, a gépek és munkaeszközök biztonságos üzemeltetése nélkülözhetetlen. Mindez megköveteli a nyilvántartások vezetését, a megfelelő naplók kitöltését. Az emelőgép napló az emelőgépek üzemeltetésére és karbantartására szolgál. Ebben kell rögzíteni a műszakonkénti vizsgálatokat, az esetleges meghibásodásokat, valamint az elhárításukra tett beavatkozások jellegét. A tűzvédelmi, munkavédelmi, balesetvédelmi tanfolyamok mellett, a témába vágó nyomtatványok is elmaradhatatlanok. Az emelőgép napló, már csak a munkagép jellegéből adódóan is, fontos szerepet tölt be a biztonság szolgálatában. Az online elérhető nyomtatványok között többféle megoldással is találkozhatsz, így egy helyről szerezheted be az aktuálisan szükséges típusokat. Emelőgép napló, oktatással összefüggő jelenléti ívek és megfelelőségi bizonylatok - a papírmunka még mindig bír létjogosultsággal. A személyes aláírás, az egyén által kitöltendő nyomtatványok egyaránt nagy jelentőséggel bírnak a biztonságos, tervezett munka, valamint a javítások visszakereshetősége kapcsán. Találd meg a szükséges nyomtatványokat néhány kattintással!

Az oldal tetejére