Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Rólunk

Köszöntjük Önt a NANTE Kft. weboldalán!

Vállalkozásunk 1997. júliusában alakult. Munkaruházattal foglalkozó első áruházunkat 2006. februárjában nyitottuk meg Oroszlányban. A cég folyamatos fejlődésének köszönhetően 2012. októberében Tatabányán megnyitottuk második üzletünket. Kis csapatunk 2014-ben kiegészült egy üzletkötővel, aki elsősorban a Kübler cég termékeinek értékesítésével foglalkozik. 2017 márciusában megnyitottuk a webáruházunkat is, ahol kedvező árakkal és minőségi termékekkel várjuk kedves, régi és új vásárlóinkat. Üzleteinkben és üzletkötőnknél is szakszerű kiszolgálással és széles munkaruházati és munkavédelmi áruválasztékkal várjuk Önt. Nálunk megtalálhatóak a legegyszerűbb munkaruháktól kezdve a legspecifikusabb munkavédelmi eszközök is (Pl.: saválló védőruhák, hentes kötények, antisztatikus munkaruhák, kesztyűk, védőszemüvegek, köpenyek, láthatósági termékek). A széles munkaruházati választékunknak köszönhetően hozzájárulhatunk ahhoz is, hogy cégéről jó véleménnyel legyenek a partnerei. Egy munkaruha garnitúra viselete egységes, és pozitív benyomást kelt szinte mindenkiben.  Amennyiben szeretné logóztatni, feliratoztatni a nálunk vásárolt munkaruhákat, mi ezt is megoldjuk rövid határidővel, minőségi munkával, kedvező áron.

Cégünk több, mint egy évtizede törekszik arra, hogy Önnek, munkatársainak és cégének árban és minőségben a legmegfelelőbb egyéni védőeszközt, munka- és védőruházatot biztosítsa. Ezért reméljük, hogy termékeink sok színűsége és választéka valamint kollégáink szakértelme meggyőzik Önt is és megtisztel minket bizalmával!

Jöjjön el hozzánk, munkavédelmi áruházainkba, hívja üzletkötőnket vagy rendeljen neten, mert: Szakértelemben a biztonság!

Az oldal tetejére