Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pólók

Rendezés:

Shirt-Dress Pique póló Kevertszálas pamut gazdag L kifutó

Anyaga: Piqué, 65% pamut, 35% poliészter, 190g/m2
3 gombos
Rövidujjú
ELTÉRŐ SZÍNEK
Oldalsó részek
Ujja alsórész
Gyártó: Kübler
11.825 Ft

Shirt-Dress Póló Kevertszálas pamut gazdag kifutó

Anyaga: Single-jersey, 65% pamut, 35% poliészter, 160g/m2
Környakkal
Rövidujjú
ELTÉRŐ SZÍNEK
Oldalsó részek
Ujja alsórész
Gyártó: Kübler
7.895 Ft

Fantasy Női póló Neon mandarin M

Női póló sportra és mindennapi viseletre. Légáteresztő, gyorsan száradó anyagból, karcsúsított oldalvarrásokkal. Környakas, keskeny peremű azonos anyagból. Nyakpánt. Vállszalag. Fehér színben alkalmazható szublimációs nyomásra. />Grammsúly 150 g/m2Anyagösszetétel: 100 % poliészter, Interlock pique
Gyártó: Adler/Malfini
2.290 Ft

Glance Női póló Citrom M

Női magas grammsúlyú póló környakkal. Kényelmes anyag elasztánnal a jobb formatartásért. Karcsúsított oldalvarrásokkal. Környakas keskeny peremű azonos anyagból. Nyakpánt. Vállszalag.
Grammsúly 180 g/m2
Anyagösszetétel: 95 % pamut 5 % elasztán, Single Jersey. A sötétszürke színnél az anyag összetétel eltérő lehet: 80%pamut, 15%viszkóz, 5%elasztán
Gyártó: Adler/Malfini
3.190 Ft

VIPER póló Khaki L

Testre simuló, magas grammsúlyú férfi póló, oldalvarrásokkal. 1x1 kötésú nyakszegély 5 % elasztánnal. Nyakpánt. Vállszalag.

Grammsúly 180 g/m2
Anyagösszetétel: 100 % pamut (sötétszürke mellírozott - 85 % pamut, 15 % viszkóz), szilikonos kezelés, Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
2.690 Ft

Malfini Action póló Világos antracit L

A vállrészen lévő szokatlan dísztűzésnek és a kitűnő kidolgozásnak köszönhetően a klasszikus férfi póló új megvilágításba kerül. Kiemelkedő anyag- és varrásminőség. A vállrészen díszítő öltések. Vékony, bordás kötésű nyakszegély. 5% elasztán tartalommal a még jobb formatartásért. Nyomtatásra és hímzésre alkalmas.
Grammsúly 180 g/m2
Anyagösszetétel: 95 % pamut, 5 % elasztán, Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
3.990 Ft

Love póló Bíbor M

Testresimuló női póló. Lezser szabás, kimonó ujjal. Ovális nyakkivágás az alapanyagból készült szegéllyel. A póló hossza több viselési módot tesz lehetővé. A póló szárítását, vízszintes helyzetben ajánljuk, a felhasznált anyagból kifolyólag.
Grammsúly 170 g/m2
Anyagösszetétel: 95 % viszkózból, 5 % elasztánból, Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
3.050 Ft

Classic Gyerek póló Sárga 6 éves

Minőségi jó fogású gyerek póló, nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. Kereknyakú, megerősített vállpánt, minden öltés kétszerezett. Kiváló minőségű varrási eljárás. Oldalvarrásokkal. Arányosan kapcsolódik a felnőtt méretekre.
Grammsúly : 160 g/m2
Anyagösszetétel: : 100 % pamut, Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
1.390 Ft

Classic póló Sötétszürke melírozott L

Minőségi jó fogású póló, nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. Környakú, kiváló minőségű varrási eljárás, minden öltés megkétszerezett. Megerősített vállpánt, oldalöltések nélkül.
Grammsúly: 160 g/m2
Anyagösszetétel:: 100 % pamut (világosszürke szín - 97 % pamut, 3 % viszkóz, a sötétszürke termék 85 % pamut és 15 % viszkóz), Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
2.150 Ft

V-neck póló Piros L

Minőségi jó fogású póló, nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. ’V’ alakú nyakkivágás. Kiváló minőségű varrási eljárás, minden öltés megkétszerezett. Megerősített vállpánt, oldalvarrás nélkül.
Grammsúly:160 g/m2
Anyagösszetétel::100 % pamut (világoszürke szín - 97 % pamut, 3 % viszkóz, a sötétszürke termék 85 % pamut és 15 % viszkóz), Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
2.100 Ft

Colormix póló Fekete S

Háromszínű trendy póló nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. Reprezentatív ajándéktárgy, környak 5 %-os elasztánnal. Kiváló minőségű varrási eljárás. Minden öltés megkétszerezett. Megerősített vállpánt.
Grammsúly:200 g/m2
Anyagösszetétel::100 % pamut, Sinle Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
2.890 Ft

Férfi póló az egységes céges stílusért

Manapság a divatos mintákkal ellátott ruhadarabok nagyon gyakori ajándékokká és meglepetésekké váltak a barátoknak és a család minden tagjának. Észrevetted, hogy még a bárokban és éttermekben, valamint a szépségszalonokban is előszeretettel visel a személyzet ilyen különleges ruházatot? A férfi póló nemcsak divatos és népszerű manapság, hanem kényelmes a munkavállalók, ráadásul jövedelmező a munkáltató szempontjából is. A különböző márkák üzleteiben hatalmas választékban kaphatóak ezek a termékek. Vannak olyan boltok és webáruházak, ahol hímzés vagy textilnyomtatás révén a női és férfi póló a vásárló által kívánt mintával vannak díszítve. Erre a szolgáltatásra napjainkban kimagaslóan nagy igény mutatkozik, hiszen egyre több bár, kávézó és étterem öltözteti az alkalmazottait céges ruhába. Ez a lépés emeli az intézmény imázsát a látogatók szemében és státuszt ad neki.

A pincéreknek szánt férfi póló nagyszerű lehetőség a séf ételének vagy jellegzetes koktélnak, a menü újdonságának, de magának a létesítménynek a népszerűsítésére is. Sok étterem inkább vásárol logóval ellátott férfi pólókat, minthogy a személyzetet hagyományos egyenruhába öltöztesse. Ez igazán divatos, fiatalos és megfizethető. Természetesen nem minden vendéglátóipari egység helyesli ezt a politikát és inkább ragaszkodik a sötét nadrág-fehér ing kombinációhoz. Ez azért van így, mert az idősebb generáció még mindig a klasszikusokat részesíti előnyben. Ellenben a fiatalok azt választják, ami egyszerűbb és kényelmesebb. A munkatársakat a női és férfi pólók segítik, hiszen így a csapat összetartónak és mindig rendezettnek tűnik.

Az oldal tetejére