Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pólók

Rendezés:

Classic Gyerek póló

Minőségi jó fogású gyerek póló, nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. Kereknyakú, megerősített vállpánt, minden öltés kétszerezett. Kiváló minőségű varrási eljárás. Oldalvarrásokkal. Arányosan kapcsolódik a felnőtt méretekre.
Grammsúly : 160 g/m2
Anyagösszetétel: : 100 % pamut, Single Jersey
ID:100
Gyártó: Adler/Malfini
1.220 Ft

Classic póló

Minőségi jó fogású póló, nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. Környakú, kiváló minőségű varrási eljárás, minden öltés megkétszerezett. Megerősített vállpánt, oldalöltések nélkül.
Grammsúly: 160 g/m2
Anyagösszetétel:: 100 % pamut (világosszürke szín - 97 % pamut, 3 % viszkóz, a sötétszürke termék 85 % pamut és 15 % viszkóz), Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
1.770 Ft

V-neck póló Fehér S

Minőségi jó fogású póló, nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. ’V’ alakú nyakkivágás. Kiváló minőségű varrási eljárás, minden öltés megkétszerezett. Megerősített vállpánt, oldalvarrás nélkül.
Grammsúly:160 g/m2
Anyagösszetétel::100 % pamut (világoszürke szín - 97 % pamut, 3 % viszkóz, a sötétszürke termék 85 % pamut és 15 % viszkóz), Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
1.890 Ft

Colormix póló Fekete S

Háromszínű trendy póló nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. Reprezentatív ajándéktárgy, környak 5 %-os elasztánnal. Kiváló minőségű varrási eljárás. Minden öltés megkétszerezett. Megerősített vállpánt.
Grammsúly:200 g/m2
Anyagösszetétel::100 % pamut, Sinle Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
2.750 Ft

Heavy póló Királykék XXL

Minőségi kiváló fogású póló, nyomásra és himzésre egyaránt alkalmas. Reprezentativ ajándéktárgy, környak 5 %-os elasztánnal. Kiváló minőségi varrási eljárás. Minden öltés megkétszerezett. Megerősitett vállpánt. Oldalöltések nélkül.

Grammsúly 200 g/m2
Anyagösszetétel: 100 % pamut (világoszürke színnél 3 % viszkóz), Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
2.250 Ft

Heavy V-neck póló

Minőségi kiváló fogású póló. Nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. Reprezentatív ajándéktárgy, ’V’ alakú nyakkivágás 5 %-os elasztánnal. Kiváló minőségű varrási eljárás. Minden öltés megkétszerezett. Megerősített vállpánt, oldalöltések nélkül.
Grammsúly 200 g/m2
Anyagösszetétel: 100 % pamut, Single Jersey (sötétszürke szín: 85% pamut, 15% viszkóz)
Gyártó: Adler/Malfini
2.150 Ft

Long Sleeve Unisex póló Királykék M

Minőségi unisex hosszú ujjú póló magas grammsúlyú nyomásra és hímzésre alkalmas. Reprezentatív ajándéktárgy, kerek nyakrész 5%-os elasztán tartalommal. A vállakon található csík a póló színétől eltérő színben található. Az ujjakon hosszanti dupla varrás. Jó minőségű anyag és varrás. Minden varrás duplázott. Megerősített vállszalag.
Grammsúly:180 g/m2
Anyagösszetétel::100 % pamut (s.szürke színnél 85 % pamut, 15 % viszkóz), Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
3.690 Ft

FIT-T Long Sleeve Férfi póló Army XXL

Jó minőségű testhez simuló férfi póló hosszú ujjú sima kötöt kelméből. A pólóval azonos színű divatos vékony nyakszegély. Mandzsetta nélkül. Szabás oldalvarrásokkal.
Grammsúly:160 g/m2
Anyagösszetétel::100 % pamut (sötétszürke termék 85 % pamut és 15 % viszkóz), Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
2.750 Ft

City Női póló Fehér S

Trendi női póló nagyon rövid ujjal, bővebb szabással, az alsó széle széles szegélybe van levarrva. Kerek nyakkör, azonos anyagból készült, keskeny széllel. A vállrész bevarrt csíkkal van megerősítve. A póló csípőig ér. Az enzimatikus lágyító anyag biztosítja a puha és lágy érintést.
Grammsúly 150 g/m2
Anyagösszetétel: 100 % pamut, végső szilikon kezelés, Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
2.350 Ft

Long Sleeve Gyerek póló

Sima kötött anyagból készült, hosszú ujjú gyerek póló. Keskeny szegély a póló színében. Mandzsetta nélkül. Szabás oldalvarrásokkal.
Grammsúly:160 g/m2
Anyagösszetétel::100 % pamut, Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
1.690 Ft

Pure Női póló Azúrkék L

Női póló nagyon rövid ujjal. Nagyobb, kerek nyakkör, keskeny, azonos anyagból készült széllel. A vállrész bevarrt csíkkal van megerősítve. A póló csípőig ér. Az enzimatikus lágyító anyag biztosítja a puha és lágy érintést.
Grammsúly 150 g/m2
Anyagösszetétel: 100 % pamut (sötétszürke mellírozott - 85 % pamut, 15 % viszkóz), végső szilikon kezelés, Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
1.620 Ft

Love póló Fehér S

Testresimuló női póló. Lezser szabás, kimonó ujjal. Ovális nyakkivágás az alapanyagból készült szegéllyel. A póló hossza több viselési módot tesz lehetővé. A póló szárítását, vízszintes helyzetben ajánljuk, a felhasznált anyagból kifolyólag.
Grammsúly 170 g/m2
Anyagösszetétel: 95 % viszkózból, 5 % elasztánból, Single Jersey
Gyártó: Adler/Malfini
3.050 Ft

Férfi póló az egységes céges stílusért

Manapság a divatos mintákkal ellátott ruhadarabok nagyon gyakori ajándékokká és meglepetésekké váltak a barátoknak és a család minden tagjának. Észrevetted, hogy még a bárokban és éttermekben, valamint a szépségszalonokban is előszeretettel visel a személyzet ilyen különleges ruházatot? A férfi póló nemcsak divatos és népszerű manapság, hanem kényelmes a munkavállalók, ráadásul jövedelmező a munkáltató szempontjából is. A különböző márkák üzleteiben hatalmas választékban kaphatóak ezek a termékek. Vannak olyan boltok és webáruházak, ahol hímzés vagy textilnyomtatás révén a női és férfi póló a vásárló által kívánt mintával vannak díszítve. Erre a szolgáltatásra napjainkban kimagaslóan nagy igény mutatkozik, hiszen egyre több bár, kávézó és étterem öltözteti az alkalmazottait céges ruhába. Ez a lépés emeli az intézmény imázsát a látogatók szemében és státuszt ad neki.

A pincéreknek szánt férfi póló nagyszerű lehetőség a séf ételének vagy jellegzetes koktélnak, a menü újdonságának, de magának a létesítménynek a népszerűsítésére is. Sok étterem inkább vásárol logóval ellátott férfi pólókat, minthogy a személyzetet hagyományos egyenruhába öltöztesse. Ez igazán divatos, fiatalos és megfizethető. Természetesen nem minden vendéglátóipari egység helyesli ezt a politikát és inkább ragaszkodik a sötét nadrág-fehér ing kombinációhoz. Ez azért van így, mert az idősebb generáció még mindig a klasszikusokat részesíti előnyben. Ellenben a fiatalok azt választják, ami egyszerűbb és kényelmesebb. A munkatársakat a női és férfi pólók segítik, hiszen így a csapat összetartónak és mindig rendezettnek tűnik.

Az oldal tetejére