Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Overálok

Rendezés:

2802 Standard overál Fehér XL

Mellzsebbel és két oldal zsebbel el látott overál. Praktikus és strapabíró, anyaga az UV sugárzás 98%-át blokkolja. Rejtett patentos záródással, részben gumírozott derék, vonalzó zsebbel fel szerelve.

35% pamut, 65% poliészter 245 gramm

Gyártó: Portwest
11.790 Ft

Milyen a jól kialakított védőruha?

A munkavédelmi szabályok bizonyos veszélyesnek ítélt munkakörökben kötelezővé teszik a védőruha használatát. Annak jellege, kialakítása nagymértékben függ attól, hogy milyen körülmények esetén kell megállnia a helyét. A megfelelő hőmérséklet biztosítása legalább olyan lényeges, mint az, hogy a praktikum terén is hozza a vártakat a ruhadarab. A csak kezeslábasként is ismert ruházat esetében a kényelem, a használt eszközök, apróságok könnyű elérhetősége is központi jelentőséggel bír. Nem véletlenül került elhelyezésre a telefon biztonságos tárolására alkalmas zseb is, hiszen az elérhetőség és a kapcsolattartás lehetősége nélkülözhetetlen a munka során.

Biztonságot és kényelemet ad a jó védőruha

A védelem szempontjából kiemelt munkaterületeken dolgozók megegyeznek abban, hogy a kényelmetlen ruházat egyúttal biztonsági kockázatot is jelenthet. Mindegy, hogy a magasban történő munkavégzésről van szó, a hőmérsékleti szélsőségek miatt lényeges a védőruha viselete, esetleg az időjárás viszontagságaival szembeni védekezés van a középpontban, a kényelmetlen, méretben nem megfelelő overálok további problémákat hozhatnak maguk után, elterelik a figyelmet, így a fókusz nem azon lesz, amin kellene. A többféle színben elérhető védőruha a könnyű megkülönböztethetőség kapcsán is kifejezetten hasznosnak bizonyul. A bőrbarát, lélegző alapanyag praktikusan elhelyezett zsebekkel, tépőzárral ellátott rendszerekkel, ergonomikus szabásvonallal szolgálja a mindennapi kényelmet és a védőfunkció ellátását.

Az oldal tetejére