Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ingek - Blúzok

Rendezés:

CHIC rövid ujjú Férfi Ing Égszínkék L

Finom anyagból készült férfi rövid ujjú ing. A hátrész kialakítása kettős szabással lett megoldva a nagyobb mozgásszabadság érdekében. Az elülső részen rávarrt zseb. Gombos megoldással. Kétrészes ingnyak. Íves szegély.
Grammsúly 120 g/m2
Anyagösszetétel: 100 % pamut, puplin
Gyártó: Adler/Malfini
5.890 Ft

STYLELS hosszú ujjú Férfi Ing Fehér XL

Jó minőségű férfi ing, hosszú ujjal, lágy, nedvességszívó anyagból. Az első rész bal oldalán rávarrt zseb található. Az első rész széle visszahajtással van eltisztázva. Gombolással záródik. Kétrészes inggallér. Az ing mandzsettája gombolással állítható. Nyomásra és hímzésre alkalmas.
Grammsúly: 125 g/m2
Anyagösszetétel:: Puplin, 100% pamut
Gyártó: Adler/Malfini
7.290 Ft

Chic Női blúz Fehér L

Finom anyagból készült női rövid ujjú ing. Karcsúsított szabással a női vonalakat hangsúlyozza. Kihajtott gallérú, két részes ingnyakkal. Gombos megoldással. Íves szegély.
Grammsúly 120 g/m2
Anyagösszetétel: Puplin, 100 % pamut
Gyártó: Adler/Malfini
5.090 Ft

Style Női blúz Fehér XXL

Minőségi női blúz 3/4-es ujjhosszal finom anyagból. A derék és a mellbevarrásoknak köszönhetően nagyon jól illeszkedik, követi a női test vonalát. Kétrészes inggallér. Az elülső szélek a szövet anyagával eltisztázva. A nyakig végig gombos (egy darab pótgombbal ellátva). Az ingujj alsó része dekoratív hasítékkal van díszítve, könnyen felhajtható mandzsettaként is hordható. A blúz alsó része ívesen szabva. Nyomásra és hímzésre alkalmas.
Grammsúly: 125 g/m2
Anyagösszetétel:: Puplin, 100 % pamut
Gyártó: Adler/Malfini
6.550 Ft
Az oldal tetejére