Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kötények

Rendezés:

S794 Zsebes derék kötény Fekete

Anyag: Kingsmill
Leírás: Elől egy tágas zseb jellemzik a vendéglátók által kedvelt terméket.
Gyártó: Portwest
2.790 Ft

S795 Derekas kötény,fekete 120 CM Nr. Csak a készlet erejéig

Anyag: Kingsmill 190g, 65% Poliészter, 35% Pamut
Leírás: Nagyméretű zseb
Gyártó: Portwest
3.560 Ft

S837 Séf kötény Fekete

Anyag: 100% pamut
Leírás: Kötény üzemi és háztartásbeli konyhákba.
Gyártó: Portwest
4.090 Ft

S839 Hentes kötény Navy

Anyag: 100% pamut
Leírás: Professzionális, divatos kötény strapabíró pamut alapanyagból. Állítható nyakpánttal.
Gyártó: Portwest
4.090 Ft

S840 Partedlis pamut kötény Navy

Anyag: 100% pamut
Leírás: Kötény üzemi és háztartásbeli konyhákba.
Gyártó: Portwest
4.750 Ft

S841 Partedlis kevertszálas kötény Fehér

Anyag: Kingsmill 65% poliészter 35% pamut 245g
Leírás: Professzionális megjelenésű, klasszikus stílusú kötény, minőségi alapanyagból. A gyakori mosási ciklusok után is megtartja formáját és színét.
Gyártó: Portwest
3.750 Ft

S843 Zsebes kötény Piros L/XL

Anyag: Kingsmill 65% poliészter 35% pamut 245g
Leírás: Ez a kötény ötvözi a klasszikus stílust a funkcionalitással. Széles színválasztékban készül, állítható oldal patenttel és zsebbel ellátva.
Gyártó: Portwest
4.790 Ft

Hentes kötény a higiénikus és kényelmes munkavégzéshez

Ugyanúgy, ahogy más területen, az élelmiszeriparban dolgozóknak is elengedhetetlen a megfelelő munkaruha viselése. Egyrészt azért, hogy az előírásoknak megfelelően, higiénikus és biztonságos körülmények között dolgozzanak. Másrészt pedig azért, hogy munkavégzés közben komfortosan érezzék magukat és megóvják a ruhájukat a szennyeződésektől. A hentes kötény az egyik legalapvetőbb munkaruha, ami egyenes szabással derékra köthető, illetve nyakba akasztható változatban is készül. Sok esetben zsebekkel is el van látva, hogy a dolgozók bele tudják tenni a kisebb munkaeszközöket, amikre a húsfeldolgozás során szükségük van. Ami a kötények anyagát illeti, 100%-ban pamutból vagy úgynevezett Kingsmill-ből készülnek, ami azt jelenti, hogy 65% poliészter és 35% pamut összetétellel rendelkeznek.

A hentes kötény elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítson a ruházatnak a fröccsenő vérrel, folyadékokkal és vegyszerekkel szemben, amelyek így nem kerülnek rá az öltözékre, ami általában fehér vagy szürke nadrágból, fehér felsőből és köpenyből áll. A kötények kellőképpen ellenállóak és magas hőmérsékleten tisztíthatóak, így sok alkalommal felhasználhatóak. Ahhoz, hogy minden megfelelő legyen, a hentes kötény mellett, szükség van más felszerelések használatára is. Fontos, hogy a dolgozók fején legyen háló vagy sapka és mivel a húsok feldolgozása hűtött helyiségekben, üzemekben történik, ezért szükség lehet kabát viselésére is. Ezen kívül a karvédők, kesztyűk, illetve csúszásmentes talppal ellátott cipők használatáról sem szabad megfeledkezni.

Az oldal tetejére