Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Papucsok - Klumpák

Rendezés:

Arva SB munkavédelmi klumpa fehér 43

Acél orrmerevítős, klasszikus megjelenésű, zárt orrésszel rendelkező mégis kiválóan szellőző klumpa#slszandál antibakteriális béléssel és talpbetéttel. Szélesebb orr keresztmetszetének köszönhetően, akár egész napos viselés közben is maximális komfortérzetet biztosít.

ID: N6017

Gyártó: Artra
24.090 Ft

Arva OB munkavédelmi klumpa fekete 43

Klasszikus megjelenésű, zárt orrésszel rendelkező mégis kiválóan szellőző klumpa#slszandál antibakteriális béléssel és talpbetéttel. Szélesebb orr keresztmetszetének köszönhetően, akár egész napos viselés közben is maximális komfortérzetet biztosít.

ID: N6017

Gyártó: Artra
21.990 Ft

Art air OB munkavédelmi klumpa fehér 38

Klasszikus megjelenésű, zárt orrésszel rendelkező mégis kiválóan szellőző klumpa#slszandál antibakteriális béléssel és talpbetéttel. Szélesebb orr keresztmetszetének köszönhetően, akár egész napos viselés közben is maximális komfortérzetet biztosít.

ID: N702 air

Gyártó: Artra
24.090 Ft

Art air SB munkavédelmi klumpa fekete 43

Fekete, tépőzáras munkavédelmi klumpa, mikroszálas bőr felsőrésszel, acél orrmerevítővel. Az optimális szellőzést a különböző méretű, szandálon elhelyezett perforációk biztosítják. Az extra kényelemről az új dizájnnal készült talpszerkezet gondoskodik.   

ID: N702

Gyártó: Artra
24.090 Ft

552 klumpa fehér 38

Anatómiailag tervezett, tartós, könnyű, kopásálló PU talp a láb igénybevételeit figyelembe véve készült és rugalmas járást tesz lehetővé. A belső talpbélés puha bőrből készült, komfortos és rugalmas alapot biztosít a fáradt, fájós láb számára. A talpágy kialakítása kényelmes akár 24 órás viselést is lehetővé tesz.
Gyártó: Ledi
10.990 Ft

Art air OB ESD munkavédelmi klumpa fehér 38

Tépőzáras munkavédelmi klumpa, két oldalt gumírozott betoldással készült mikroszálas bőr felsőrésszel, ESD védelemmel. Az optimális szellőzést a különböző méretű, szandálon elhelyezett perforációk biztosítják. Az extra kényelemről az új dizájnnal készült talpszerkezet gondoskodik.   

ID: N702

Gyártó: Artra
26.190 Ft

Art air SB ESD munkavédelmi klumpa fekete 43

Tépőzáras munkavédelmi klumpa, mikroszálas bőr felsőrésszel, acél orrmerevítővel és ESD védelemmel. Az optimális szellőzést a különböző méretű, szandálon elhelyezett perforációk biztosítják. Az extra kényelemről az új dizájnnal készült talpszerkezet gondoskodik

ID: N702

Gyártó: Artra
26.190 Ft

311 klumpa fehér-kék 38

Anatómiailag tervezett, tartós, könnyű, kopásálló PU talp a láb igénybevételeit figyelembe véve készült és rugalmas járást tesz lehetővé. A belső talpbélés bőrből készült, komfortos és rugalmas alapot biztosít a fáradt, fájós láb számára. A talpágy kialakítása kényelmes akár 24 órás viselést is lehetővé tesz.
Gyártó: Ledi
12.490 Ft

402 klumpa oldalcsattal fehér OB SRB 38

Anatómiailag tervezett, tartós, könnyű, kopásálló PU talp a láb igénybevételeit figyelem be véve készült és rugalmas járást tesz lehetővé. A belső talpbélés puha bőrből készült, komfortos és rugalmas alapot biztosít a fáradt, fájós láb számára. A talpágy kialakítása kényelmes akár 24 órás viselést is lehetővé tesz. A láb nem ég és nem izzad meg viseléskor. Ajánlott általános viselet szinte mindenhová, mert elegáns, kellemes színű, kényelmes és biztonságos.
Gyártó: Ledi
12.990 Ft

404 két csatos papucs fehér OB SRB 38

Anatómiailag tervezett, tartós, könnyű, kopásálló PU talp a láb igénybevételeit figyelem be véve készült és rugalmas járást tesz lehetővé. A belső talpbélés puha bőrből készült, komfortos és rugalmas alapot biztosít a fáradt, fájós láb számára. A talpágy kialakítása kényelmes akár 24 órás viselést is lehetővé tesz. A láb nem ég és nem izzad meg viseléskor. Ajánlott általános viselet utcára, otthonra, fürdőbe, minden korosztálynak.
Gyártó: Ledi
13.490 Ft

Miért népszerű a munkavédelmi klumpa?

A kényelmes és biztonságos munkavégzést egyes munkakörök esetében a munkavédelmi klumpa biztosítja. Alapvetően beltéri használatra javasolt ez a lábbeli. Többféle színben elérhető, így mindenki találhat a tevékenységének és öltözködésének egyaránt megfelelő modellt. A klumpa reneszánszát éli és nem csupán az általa biztosított kényelem apropóján. A napjainkban elérhető típusok esztétikus megjelenéssel teszik lehetővé, hogy akár az egész napos munkavégzés során komfortosan érezd magad. A speciális kialakítással rendelkező talprész és a belső anyaghasználat jól szellőző, a csúszásnak is ellenálló megoldásként kínálkozik.

Munkavédelmi klumpa az egészség szolgálatában

A fehér lábbelik elsősorban az egészségügyben és a wellness világában jutnak főszerephez. A munkavédelmi klumpa egyébként a kereskedelemben, vagy például a szépségápolás területein is megállja a helyét. Az antibakteriális bélés és a jól szellőző orr gondoskodnak az egész napos kényelmes viselhetőségről. Ne feledkezz meg arról sem, hogy méretben a megfelelő modell mellett tedd le a voksod, így minden tekintetben az elvárásaidnak megfelelően szolgál majd a lábbeli. A klumpák mellett, a hagyományos papucsok is nagy népszerűségnek örvendenek. Esetükben a talp és a belső anyaghasználat szintén kiemelt jelentőséggel bírnak. A tapasztalatok szerint, ezek a lábbelik gyakran hosszúra nyúló műszakok kísérői, így esetükben nagyon fontos, hogy hosszú időn keresztül biztosítsák a komfortosságot és a lábfej megfelelő tartását. A munkavédelmi klumpa mindezt biztosítja.

Az oldal tetejére