Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Csizmák

Rendezés:

FD90 Nem biztonsági PU Csizma O4 zöld 43

EU szabvány: EN ISO 20347
Anyag: Poliuretán
Leírás: Az FD95 modell kapli nélküli változata
Gyártó: Portwest
24.490 Ft

FD95 Steelite™ PU téli Védőcsizma S5 CI sárga 43

EU szabvány: EN ISO 20345
Anyag: Poliuretán
Leírás: Egyedülálló kényelem és védelem. Speciális, légbuborékos szerkezete komfortosabbá, rugalmasabbá és erősebbé teszi, mint a PVC vagy gumi anyagú modellek. A PU anyag melegen tart télen és kényelmes nyáron is. Acél orrmerevítővel és talplemezzel, antisztatikus, SRC minősítésű talppal készül.
Gyártó: Portwest
26.290 Ft

FW71 Steelite Biztonsági Combcsizma S5 fekete 43

EU szabvány: EN ISO 20345: 2011
Anyag: PVC/Nitril
Leírás: Melles Csizma modellünk, rövidebb, combCsizma változata azoknak, akik egy könnyebb és sokoldalúbb megoldást keresnek.
Gyártó: Portwest
21.590 Ft

FW74 Steelite Biztonsági Melles Csizma S5 fekete 43

EU szabvány: EN ISO 20345: 2011
Anyag: PVC/Nitril
Leírás: Nagy teljesítményű PVC/nitril Biztonsági Melles Csizma acél orrmerevítővel és talplemezzel. Színkódolt piros talp, a védőképesség könnyű felismeréséhez.
Gyártó: Portwest
26.990 Ft

FW75 Steelite Neptune Védőcsizma S5 fekete 43

EU szabvány: EN ISO 20345: 2011
Anyag: PVC & nitril
Leírás: Minőségi, szőrmebéléses, vízálló Védőcsizma, mely maximális védelmet biztosít. Húzófülekkel ellátva.
Gyártó: Portwest
15.590 Ft

FW84 Élelmiszeripari Csizma S4 fehér 43

EU szabvány: EN ISO 20345: 2011
Anyag: PVC & nitril
Leírás: Az FW84 modell prémium minőségű PVC / nitrilből készül, amely ellenáll az olajoknak, zsíroknak, lúgos és savas szennyeződéseknek. Kiváló csúszási ellenállással rendelkezik, ideális az élelmiszeripar számára.
Gyártó: Portwest
12.590 Ft

FW95 Védőcsizma S5 fekete 43

EU szabvány: EN ISO 20345: 2011
Anyag: PVC & nitril
Leírás: Steelite™ Védőcsizma termékcsaládunk magas minőségű PVC/Nitril-ből készül, mely teljes vízállóságot biztosít. 200 J acél orrmerevítővel, Csúszásmentes, antisztatikus talppal. Mosható nylon béléssel és a levételt megkönnyítő sarokrácsozással.
Gyártó: Portwest
11.590 Ft

Megálljt parancsol a nedvességnek a gumicsizma

A munkakörök többsége veszélyes körülményekkel és közvetlen egészségügyi kockázatokkal jár. Ezért minden, a hírnevére adó munkáltató köteles biztosítani a munkavállalóinak védőruházatot, biztonságos lábbelit és egyéb egyéni védőfelszerelést. A gumicsizma már régóta használatos a különböző iparágakban. Az élelmiszer- és a vegyiparban, az olaj és gáz feldolgozásban, de más szférákban is nagy hasznát veszik. Ezen kívül számos olyan más tevékenység is létezik, ahol ez a fajta védő lábbeli pótolhatatlan. Ilyen a vadászat, a halászat, az erdészet vagy a mezőgazdaság. A minőségi gumicsizma legfontosabb állandó feltétele a vízállóság. A vízálló munkalábbeli vízlepergető rétege gumiból készül hőformázással, PU modellek esetében fröccsöntéssel. A legmodernebb fröccsöntési módszerek lehetővé teszik, hogy ezeket a csizmákat egyetlen varrás nélkül gyártsák, így biztosítva, hogy a nedvesség nem tudjon bejutni, még akkor sem, ha a lábbelit órákon át magas páratartalomban viselik.

Bár a hagyományos gumi lábbelik tulajdonságai jól ismertek, a PU termékeknek van néhány további előnyük ezekhez képest. A felhasznált anyag könnyebb és rugalmasabb, a színek és a kialakítások választéka pedig sokkal szélesebb. A gumicsizma könnyen megtisztítható a szennyeződésektől és a fröccsenő folyadékoktól, megbízhatóan védi a lábat az olajos és maró anyagoktól, megakadályozza a csúszást a nedves területeken, megbízható tapadást biztosít mindenféle felületen, évszaktól és időjárási körülményektől függetlenül. Legyen szó kutak és árkok ásásáról, terepi munkákról vagy a tavaknál való pihenésről, a gumicsizma megbízható társ lesz a nap során.

Az oldal tetejére