Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézvédelem

A kezünk az egyik legfontosabb testrészünk, hiszen gondoljuk csak végig, hogy mennyi mindenhez használjuk. Szinte a nap huszonnégy órájában mozgásban van, ezért fokozottan kell ügyelnünk az épségére. A különféle munkafolyamatok során számtalan veszélynek van kitéve ez a fontos részünk.

 

Balesetek a legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulhatnak, éppen ezért nagyon kell vigyáznunk kezünk biztonságára, amelyhez cégünk nagymértékben hozzá tud járulni. A legkülönfélébb munkálatokhoz szükséges munkavédelmi kesztyűket forgalmazunk, melyek korszerű technológiával készülnek, korszerű anyagokból.

                           

Nincs olyan munkafolyamat, amelyhez ne tudnánk ajánlani megfelelő kesztyűt. Ezek a szuper darabok megvédik kezünket a szúrástól, vágástól, karcolástól, vagy a vegyi anyagoktól.

Kedvező áruk miatt nem jelentenek anyagi megterhelést a cégnek, vagy vállalkozásnak, és jól használhatóak a ház körüli munkák során is. Ezek a kesztyűk nem hiányozhatnak egy fizikai munkát végző ember eszköztárából sem. Gondoljunk csak arra, hogy kis befektetéssel, nagy értéket óvhatunk meg. Kínálatunkat itt ismerheti meg: kesztyűk

Az oldal tetejére