Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Textil kesztyűk

Rendezés:

A020 Szerelőkesztyű (960 pár) Fehér XL/10

EU szabvány: CE Cat 1
Anyag: Nylon (rugalmas műanyag fonal kötött anyagból készült árukhoz)
Leírás: 100% nylon, 13 gauge védőkesztyű. Kiválóan alkalmas precíziós szerelési feladatokhoz. Jó tapintást és fogásbiztonságot garantál.
Gyártó: Portwest
191.990 Ft

A111 PVC Pontozott fehér/kék kesztyű XL/10

EU szabvány: CE Cat 1
Anyag: pamut-poliészter, PVC
Leírás: Könnyű, kényelmes, egy darabban kötött kesztyű PVC pontozással. CE jellel, 1-es kategória, minimális kockázatra.
Gyártó: Portwest
280 Ft

A112 Vastag Pontozott fehér/piros kesztyű M/8 NR.

EU szabvány: EN420; EN388:2.2.4.1.; EN407:X.1.X.X.X.X.
Anyag: Kevertszál, PVC
Leírás: Kiváló minőségű munkakesztyű, mely kontakt hő elleni védelmet is biztosít.
Gyártó: Portwest
610 Ft

A113 Poloka Dot Plus PVC pontozott fehér/kék kesztyű XL/10

EU szabvány: EN 420, CE, EN 388 2.1.4.1.
Anyag: Nylon (rugalmas műanyag fonal kötött anyagból készült árukhoz), PVC (polivinilklorid pontozás)
Leírás: Új, mindkét oldalon PVC pontozással ellátott védőkesztyű modell (kétoldalas, kétkezes). Nagyobb teljesítmény, jobb ár-érték arány.
Gyártó: Portwest
640 Ft

A115 Thermolite navy kesztyű XL/10

EU szabvány: CE Cat 1
Anyag: Thermolite®
Leírás: Thermal kesztyű hideg munkakörülményekhez. Gumírozott mandzsettával. Ideális ‘kesztyűbélésként’ használva.
Gyártó: Portwest
1.330 Ft

A130 Cikkcakkos narancs kesztyű XL/10

EU szabvány: EN420; EN388:1.1.2.0.
Anyag: pamut-poliészter, PVC
Leírás: Extra fogásbiztonság! Mindkét oldalon PVC rácsozással rendelkező kesztyű, ideális raktári, építőipari munkákhoz. 7 gauge, kevertszálas alapkesztyű.
Gyártó: Portwest
650 Ft

Hőálló kesztyűk a dolgozók testi épségének védelméhez

Számos esetben előfordul, hogy a dolgozóknak olyan munkaterületen kell elvégezniük a feladataikat, ahol ki vannak téve a forró tárgyak okozta veszélyeknek. Gondolj csak például a pékekre, séfekre, szakácsokra, akik sütőt kezelnek, illetve magas hőmérsékletű tepsiket, edényeket mozgatnak. Persze idetartoznak a szerelők, hegesztők és a szakipari munkások egy része is. Számukra elengedhetetlen a hőálló kesztyű használata, amelyek kellő védelmet nyújtanak számukra és csökkentik a sérülések bekövetkeztét. A hőálló kesztyű minden olyan munkakörben alapvető fontosságú felszerelés, ahol a dolgozók forró eszközökkel, olvadt fémekkel vagy lánggal érintkezhetnek. Ezek magas ellenállóságú Nylonból, PVC-ből vagy hőálló tulajdonságokkal rendelkező kezelt pamutból készülnek.

Adott esetben szükség lehet arra, hogy a hőálló kesztyű más előnyökkel is szolgáljon. Ilyen például a vágásbiztosság, ami azt jelenti, hogy az éles tárgyaktól is védenek. Ezek szénszállal is meg vannak erősítve annak érdekében, hogy maximális védelmet biztosítsanak a dolgozók kezének. A külső réteggel bevont hőálló kesztyűk pedig a sugárzó, illetve közvetlen lánghatásokkal szemben is kiválóan teljesítenek. Sőt, ha a munkások ilyen kesztyűt viselnek, akkor a forró fémcseppekkel való érintkezés sem jelent veszélyt a testi épségükre. Az, hogy melyik az ideális változat, mindig az adott munkakörtől függ. Figyelembe kell venni a lánghatás mértékét, a forró tárgyak méretét, illetve azt, hogy hol és mikor kerülhetnek a dolgozók kontaktba velük.

Az oldal tetejére