Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mártott kesztyűk

Rendezés:

Mártott Latex kesztyű

EU szabvány: EN420; EN388:3.2.4.2
Anyag: Kevertszálas alapkesztyű, latex mártás
Leírás: Divatos, praktikus és strapabíró.
Gyártó: Portwest
760 Ft

Grip Xtra kesztyű

EU szabvány: EN 420, EN 388 3.2.4.2.
Anyag: Poliészter, Pamut, Latex (gumitej, kaucsuktej)
Leírás: A105 modellünk prémium latex bevonattal rendelkezik az ökölcsontig. Kiválóan véd folyadékokkal szemben és kimagasló fogásbiztonságot garantál. Speciális felülete nedves és száraz körülmények között is maximálisan teljesít.
Gyártó: Portwest
910 Ft

Nylon kesztyű PU Tenyérmártott Fehér XL/10

EU szabvány: EN420; EN388:4.1.3.1.
Anyag: nylon, PU
Leírás: Minőségi precíziós szerelőkesztyű finommechanikai munkákhoz, tenyéren PU bevonattal. Kényelem és kiváló fogásbiztonság.
Gyártó: Portwest
400 Ft

PU Ujjvégmártott kesztyű Fehér XS/6

EU szabvány: CE Cat 1
Anyag: nylon, PU
Leírás: Magas minőségű, a mikroelektronikai és precíciós ipar részére kifejlesztett kesztyű modell, mely kiváló fogásbiztonságot kínál. Ujjvégeken PU bevonattal.
Gyártó: Portwest
390 Ft

Tough Grip kesztyű

EU szabvány: EN 420, EN 388 3.1.3.1.
Anyag: Polipamut (pamut és műszál keveréke), Latex (gumitej, kaucsuktej)
Leírás: Kevertszálas alapanyagból készülő, rendkívül erős és strapabíró védőkesztyű. Speciális latex bevonata rugalmas és kiváló fogásbiztonságot garantál.
Gyártó: Portwest
870 Ft

Mártott Latex kesztyű, Téli kivitel

EU szabvány: EN420; EN388:1.1.4.2.
Anyag: akrill, latex
Leírás: A Thermal latex mártott kesztyű ideális építőipari, logisztikai, karbantartási és kommunális feladatokhoz. Meleg, komfortos acryl belsőrésszel rendelkezik.
Gyártó: Portwest
1.430 Ft

Thermal soft Grip kesztyű Sárga

EU szabvány: EN 420, EN 388 1.1.3.2.
Anyag: Akril, Műszál, Hab Latex (habosított gumitej)
Leírás: A sikeres A140 modellünk továbbfejlesztett változata, speciális lélegző, habosított latex bevonattal. Puha tapintás, kiváló fogásbiztonság nedves és száraz körülmények között is.
Gyártó: Portwest
1.430 Ft

Hűtőházi kesztyű

EU szabvány: EN420; EN388:1.2.3.1.; EN511:X.1.X.
Anyag: Akril/Latex
Leírás: Kifejezetten hideg munkakörülményekre tervezett védőkesztyű modell. Csúszásmentes latex bevonata kiváló fogásbiztonságot, akril bélése meleget garantál még a legszélsőségesebb körülmények között is.
Gyártó: Portwest
1.990 Ft

Arctic téli kesztyű Fekete XL/10

EU szabvány: EN420; EN388:4.1.4.1.; EN511:0.2.X.
Anyag: Nylon, Nitrilhab
Leírás: Új fejlesztésű védőkesztyű! Dupla béléssel, puha, rugalmas nitril bevonattal kiválóan véd a hideg ellen.
Gyártó: Portwest
2.650 Ft

Mártott Latex kesztyű

EU szabvány: EN420; EN388:2.1.2.1.
Anyag: pamut-poliészter, latex
Leírás: A legkedvezőbb áron biztosítja a kéz védelmét és a kényelmet. Kevertszálas alapkesztyűn erős, vastag latex tenyérbevonattal, lélegző kézháttal.
Gyártó: Portwest
550 Ft

Duo-Flex kesztyű Piros M/8

EU szabvány: EN 420, EN 388 3.0.3.1.
Anyag: Poliészter, Latex (gumitej, kaucsuktej)
Leírás: A Duo Flex modell egyedi, új mártási technológiája lehetővé teszi, hogy a kritikus helyeken a kesztyű egy addicionális bevonatot, megerősítést kapjon. Így strapabíróbb, anélkül, hogy veszítene a rugalmasságából és a kényelemből.
Gyártó: Portwest
930 Ft

Duo-Term kesztyű Narancs M/8

EU szabvány: EN 420, CE, EN 388 2.2.4.1., EN 511 0.3.X.
Anyag: Poliészter, Latex (gumitej, kaucsuktej)
Leírás: Az A185 modell a legújabb technológiákat használja, hogy megfeleljen a legmagasabb igényeknek is. Speciális dupla bevonata megerősíti a kesztyűt a kritikus területeken, növelve ezzel a fogásbiztonságot és az élettartamot. Thermal bélése melegen tartja a kezeket.
Gyártó: Portwest
1.420 Ft

Mi ellen véd a vágásbiztos kesztyű?

A vágásbiztos kesztyű rendszerint speciális kialakításánál fogva gondoskodik az ujjak, a kézfej és a csukló védelméről. Ezek a kritikus területek fokozott odafigyelést igényelnek akkor, ha különféle szerszámok rendszeres használatról van szó. A vágás, a bőrfelszínt felsértő eszközök, vagy az emelésből adódó kockázatok miatt kiemelt figyelmet érdemel a választott munkavédelmi ruhadarab. A mártott kesztyűk lehetővé teszik a biztonságos eszközhasználatot és fogásbiztos kiegészítőként szolgálják a munkavégzés kockázatainak kiküszöbölését.

Vágásbiztos kesztyű - fókuszban a kényelem és a biztonság

A rendszerint kevertszálas alapanyagból készült kesztyűk latex, habosított gumitej mártással rendelkeznek. Vannak kizárólag az ujjaknál mártott darabok, de a teljes tenyeret lefedő mártott, sőt, az ujjak elülső részénél bevont típusok is nagy érdeklődésre tartanak számot. A nagy anyagsűrűség és az üvegszálas kialakítás egyaránt befolyásolják azt, hogy a vágásbiztos kesztyű mennyire tesz eleget a felé támasztott követelményeknek. Érdemes a rendszeres használaton kívüli szetteket is beszerezni, így mindig rendelkezésre állnak új darabok. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a szélsőséges körülmények között tevékenykedőknek nem csupán a hőmérséklettel szembeni védekezésre érdemes ügyelni, hanem a használati eszközök, gépek, berendezések jelentette kockázatokra is. A vágásbiztos kesztyű többféle kialakítással, anyaghasználattal és mérettel szolgálja a biztonságos munkavégzést és a csuklócsonttól induló területek fokozott védelmét. Találd meg az elvárásaidnak megfelelő darabokat online!

Az oldal tetejére