Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Védősisakok

Rendezés:

PC55 Endurance Carbon védősisak

Tartós, lélegző védősisak, ABS sisakhéjjal és 6 pontos textil sisakkosáttal. Mérete gyorsbeállitó racsnival állítható 56-63 cm. Az innovatív carbon design, kitűnő minőségű hydro festékkel készül. 4 pontos állszíjjal szállítjuk.
Gyártó: Portwest
11.390 Ft

PG54 Endurance Glowtes védősisak

Endurance védősisak 6 pontos textil sisakkosárral, melynek mérete gyorsbeállító racsnival állítható 56-63cm. Az ABS sisakhéj lumineszkáló színnel készül, mely világos helyeken feltöltődik, hogy utána sötét körülmények között magától világítson. 4 pontos állszíjjal szállítjuk.
Gyártó: Portwest
8.990 Ft

Miért hasznos a védősisak viselése?

A védősisak a munkavédelmi előírások alapvető elemének számít. Nemcsak a magasban történő munkavégzés során javasolt, hanem akkor is, ha fennáll annak a veszélye, hogy valami a magasból leesik. Építkezések, ipari méretű létesítmények látogatásakor nélkülözhetetlen a fejnek megfelelő védelmet nyújtó eszköz. Mire érdemes odafigyelni a választáskor? Mitől jó egy sisak?

Kiválóan szellőzik és jól rögzíthető a védősisak

Ha röviden kívánjuk összefoglalni, hogy miben rejlik a biztonságos védősisak titka, akkor azt a rögzíthetőségben és a kényelmes viselhetőségben mutatkozna meg. A magasban történő munkavégzéskor és egyéb munkakörökben is rendkívül fontos, hogy rögzíteni lehessen a sisakot. Ugyanakkor a szabadban mindig számolni kell az időjárással és a gyakran magas hőmérséklettel. Nem mindegy tehát, hogy a viselt sisak mennyire szellőzik. A strapabíró kialakítás alapvető követelmény irányába, de ha közben viselhetetlen a hőfok miatt, az a biztonságos munkavégzésre is rányomhatja bélyegét. A védősisak kiválasztásakor átlátszó, egyedi tervezésű megoldások mellett is dönthetsz. A változatos színekben elérhető, design szempontjából sem elhanyagolható darabok többféle munkaterület sajátosságaihoz is kiválóan passzolnak, sőt, a jó láthatóságot is megvalósítják. A méretre állítható védőfelszerelés nagy előnye, hogy bárki könnyedén, saját igényeihez szabhatja és gyorsan a fejére rögzítheti a védelmet biztosító eszközt. Szükséghelyzetben életet is menthet a biztonságot fókuszba helyező eszköz, aminek felvételét még időhiányban sem érdemes kihagyni.

Az oldal tetejére