Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Védősisakok

Rendezés:

Endurance Carbon védősisak

Tartós, lélegző védősisak, ABS sisakhéjjal és 6 pontos textil sisakkosáttal. Mérete gyorsbeállitó racsnival állítható 56-63 cm. Az innovatív carbon design, kitűnő minőségű hydro festékkel készül. 4 pontos állszíjjal szállítjuk.
Gyártó: Portwest
11.390 Ft

Endurance Glowtes védősisak

Endurance védősisak 6 pontos textil sisakkosárral, melynek mérete gyorsbeállító racsnival állítható 56-63cm. Az ABS sisakhéj lumineszkáló színnel készül, mely világos helyeken feltöltődik, hogy utána sötét körülmények között magától világítson. 4 pontos állszíjjal szállítjuk.
Gyártó: Portwest
8.990 Ft

Workbase védősisak Nr.

Anyag: PE
Leírás: A Workbase védősisak a fej alapvető védelmét szolgálja. Erős PE anyagból készül, 6 pontos, állítható méretű kosárral (54-62 cm). Izzadságszalaggal és a kiegészítők számára standard méretű rögzítési pontokkal rendelkezik. W0031 cikkszámon sisakszíj rendelhető a termékhez.
EU szabvány: EN 397 (-10°C/+50°C, 440V)
Gyártó: Portwest
1.790 Ft

Full Brim védősisak

Anyag: Polipropilén
Leírás: Könnyített PP védősisak, 4 pontos nylon sisakkosárral, állítható kivitelben (52-63 cm), puha izzadtságszalaggal. CE minősítés.
EU szabvány: EN 397, ANSI/ISEA Z89.1 TYPE I CLASS E
Gyártó: Portwest
5.190 Ft

Height Endurance védősisak

Anyag: Akrilnitril butadién sztirol (ABS)
Leírás: Magasban történő munkavégzéshez kifejlesztett, könnyű, kényelmes védősisak modell. ABS sisakhéj, komfort textil 6 pontos, állítható sisakkosár (56-63 cm) és izzadtságszalag jellemzik. Puha, gumírozott, 4 pontos állszíjjal készül. CE minősítés.
EU szabvány: EN 397, EN 50365 Class:0, ANSI/ISEA Z89.1 TYPE I CLASS E
Gyártó: Portwest
10.590 Ft

Endurance Plus védősisak

Anyag: Akrilnitril butadién sztirol (ABS)
Leírás: ABS anyagból készült védősisak, arcvédő nélküli változatban. Olvadt fém ellni védelem, oldalirányú alakváltozás, CE minősítés.
EU szabvány: EN 397, EN 50365 Class:0, ANSI/ISEA Z89.1 TYPE I CLASS E
Gyártó: Portwest
6.690 Ft

Endurance védősisak

Anyag: Akrilnitril butadién sztirol (ABS)
Leírás: ABS szellőző sisakhéj - arcvédő nélküli változatban. Oldalirányú alakváltozás, CE minősítés.
EU szabvány: EN 397, ANSI/ISEA Z89.1 TYPE I CLASS G, EN 166 1, B, 9
Gyártó: Portwest
6.690 Ft

Peak View (szellőző) átlátszó védősisak

Anyag: nagy szilárdságú polikarbonát
Leírás: Egyedi tervezésű átlátszó és szellőző sisakhéj, mely kényelmes viselet és kimagasló védelmet nyújt. Ultrakönnyű és egyben ellenálló anyagból készül.
EU szabvány: EN403
Gyártó: Portwest
8.890 Ft

Peak View (szellőző) átlátszó védősisak, gyorsbeállítós

Anyag: nagy szilárdságú polikarbonát
Leírás: Egyedi tervezésű átlátszó és szellőző sisakhéj, mely kényelmes viselet és kimagasló védelmet nyújt. Ultrakönnyű és egyben ellenálló anyagból készül. Peak View gyorsbeállítós
EU szabvány: EN399
Gyártó: Portwest
10.690 Ft

Peak View Plus átlátszó védősisak, gyorsbeállítós

Anyag: nagy szilárdságú polikarbonát
Leírás: Egyedi tervezésű átlátszó sisakhéj, mely kényelmes viselet és kimagasló védelmet nyújt. Ultrakönnyű és egyben ellenálló anyagból készül. Peak View Plus gyorsbeállítós
EU szabvány: EN397
Gyártó: Portwest
10.690 Ft

Miért hasznos a védősisak viselése?

A védősisak a munkavédelmi előírások alapvető elemének számít. Nemcsak a magasban történő munkavégzés során javasolt, hanem akkor is, ha fennáll annak a veszélye, hogy valami a magasból leesik. Építkezések, ipari méretű létesítmények látogatásakor nélkülözhetetlen a fejnek megfelelő védelmet nyújtó eszköz. Mire érdemes odafigyelni a választáskor? Mitől jó egy sisak?

Kiválóan szellőzik és jól rögzíthető a védősisak

Ha röviden kívánjuk összefoglalni, hogy miben rejlik a biztonságos védősisak titka, akkor azt a rögzíthetőségben és a kényelmes viselhetőségben mutatkozna meg. A magasban történő munkavégzéskor és egyéb munkakörökben is rendkívül fontos, hogy rögzíteni lehessen a sisakot. Ugyanakkor a szabadban mindig számolni kell az időjárással és a gyakran magas hőmérséklettel. Nem mindegy tehát, hogy a viselt sisak mennyire szellőzik. A strapabíró kialakítás alapvető követelmény irányába, de ha közben viselhetetlen a hőfok miatt, az a biztonságos munkavégzésre is rányomhatja bélyegét. A védősisak kiválasztásakor átlátszó, egyedi tervezésű megoldások mellett is dönthetsz. A változatos színekben elérhető, design szempontjából sem elhanyagolható darabok többféle munkaterület sajátosságaihoz is kiválóan passzolnak, sőt, a jó láthatóságot is megvalósítják. A méretre állítható védőfelszerelés nagy előnye, hogy bárki könnyedén, saját igényeihez szabhatja és gyorsan a fejére rögzítheti a védelmet biztosító eszközt. Szükséghelyzetben életet is menthet a biztonságot fókuszba helyező eszköz, aminek felvételét még időhiányban sem érdemes kihagyni.

Az oldal tetejére