Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szemüvegek

Rendezés:

Tech Look

Anyag: Polikarbonát, Nylon
Leírás: Innovatív, könnyű, dielektromos védőszemüveg, fémmentes rögzítésekkel. Strapabíró és modern kialakítás, dupla anyagból készült szárakkal. Az oldalán található perforációk nagyobb szellőzést és komfortot biztosítanak.
EU szabvány: EN 166 (1 FT ); EN 170 (2C-1.2 (clear)); EN 172 (5-3.1 (smoke))
Gyártó: Portwest
1.630 Ft

Wrap Around Plus szemüveg

Anyag: Polikarbonát
Leírás: A legnépszerűbb Wrap Around szemüvegünk mostantól kiegészítő él védelemmel is elérhető. A kivehető tömítés kényelmes illeszkedést és optimális por- és ütésállóságot biztosít. Kisker csomagolás, ingyenes szemüvegtartó zsinór.
EU szabvány: EN 166 (1FT); EN 172 (2C-1.2 )
Gyártó: Portwest
1.650 Ft

Lite Safety védőszemüveg

Anyag: Polikarbonát
Leírás: Szuperkönnyű, mégis strapabíró védőszemüveg modell. Kényelmes kialakítás, vékonyított tervezés.
EU szabvány: EN166, EN170, EN172 2C-1.2 1F
Gyártó: Portwest
2.210 Ft

Fossa védőszemüveg

Anyag: Polikarbonát
Leírás: Új védőszemüveg modellünk teljes körkörös védelmet biztosít. Stílusos kialakítása a legkülönbözőbb arcformákhoz alkalmazható.
EU szabvány: EN166 1F AS AF
Gyártó: Portwest
1.690 Ft

Gumipántos (Indirekt ventilációs) védőszemüveg

Anyag: polikarbonát & PVC
Leírás: Vegyszerálló védőszemüveg, indirekt nyílásokkal, melyek megakadályozzák a folyadékok illetve porok bejutását. Polikarbonát, ellenálló lencsékkel, puha, rugalmas kerettel készül.
EU szabvány: EN166 1B; EN170; AS; AF
Gyártó: Portwest
1.230 Ft

Gumipántos Challenger védőszemüveg

Anyag: Polikarbonát
Leírás: Aerodinamikus formájú, torzításmentes védőszemüveg, puha PVC kerettel. Indirekt ventillációs kivitel, mely megakadályozza a szennyezőanyagok bejutását. Páramentesítő bevonattal rendelkezik, viselhető pormaszkkal, korrekciós szemüveggel együtt is.
EU szabvány: EN166 1F; AS
Gyártó: Portwest
3.350 Ft

Wrap védőszemüveg

Anyag: Polikarbonát
Leírás: A PW32 védőszemüveg választékunk egyik legújabb tagja. Egyedi tervezésű, ultrakönnyű modell, rugalmas szárakkal, karcmentes lencsékkel.
EU szabvány: EN166 1F AS
Gyártó: Portwest
1.090 Ft

Pan View védőszemüveg

Anyag: Polikarbonát
Leírás: Új sportos, egyedi tervezésű védőszemüveg. A Pan View ultrakönnyű, puha szárakkal készül, oldalvédelmet is biztosít.
EU szabvány: EN166 1F AS; AF
Gyártó: Portwest
1.200 Ft

A védőszemüveg fontosabb, mint gondolnád

Ha védőfelszerelésekről van szó, akkor sokan azonnal a védőszemüveg szerepére gondolnak. Nem véletlen, hiszen a látás egyik pótolhatatlan érzékelésünk, ami nélkül aligha képzelhető el a legtöbb munkafolyamat. A gyártók éppen ezért olyan szemüvegekben gondolkodnak, amelyek torzításmentesen adják vissza a valóságot, ugyanakkor védelmi funkciójuknak is maximálisan eleget tesznek. A fémmentes, könnyű, sportos szemüvegek kétségkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Sokan otthoni aktivitáshoz, barkácsoláshoz is szívesen választják. Mások kifejezetten speciális feladatokhoz szeretnék megtalálni a maximális biztonságot nyújtó darabokat.

Védőszemüveg a mechanikai behatások ellen

A megfelelő védőszemüveg célja, hogy megakadályozza a tárgyak szembe jutását. Bizonyos munkakörökben a vegyszerekkel, folyékony anyagokkal való tevékenység követeli meg a látás védelmét. Ilyenkor kifejezetten olyan védőszemüveg szükséges, aminek köszönhetően a maró hatású, veszélyes anyagok nem juthatnak a szem környékére, még fröccsenéskor sem. Az eszköz kényelmes viselhetősége és annak tényleges kialakítása egyaránt figyelmet érdemel. Ez utóbbival összefüggésben, az oldalirányú védelem mellett sem mehetünk el. A választáskor mindig javasolt szem előtt tartani azt, hogy milyen célra szeretnénk majd használni a kiszemelt darabot. A speciális körülmények speciális megoldásokat igényelnek, de a biztonságos rögzíthetőségről se feledkezz meg ilyenkor! Az online rendelés előnyeit kihasználva, nagyobb mennyiségű védőszemüveg is elérhető áron szerezhető be.

Az oldal tetejére