Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
23.090 Ft (18.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Teljesen antibakteriális, könnyen tisztítható, vízhatlan, mikroszálas bőr felső résszel készülő munkavédelmi cipő. Akár egész napos munkavégzés során is maximális komfortérzetet nyújt viselőjének.

ID: N8229

Gyártó: Artra
Raktárkészlet: Rendelhető

Paraméterek

Kapli Nincs
Védelmi szint O2
Szín Fehér
Védelmi tulajdonságok Orrmerevítő nélkül
ESD védelem Nincs

Argon O2 bebújós munkavédelmi cipő fehér 43

Válasszon színt
23.090 Ft (18.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Magas ellenálló képességű, vízhatlan, 2,2mm vastagságú tartós hidrofób mikroszál MICRO PRO bőrből készült felső rész. Teljesen antibakteriális és könnyen tisztítható, kézzel akár meleg vízben is mosható. Maximális komfortérzetet nyújt, akár egész napos munkavégzés során is az ergonomikusan párnázott szártető. A cipő elemeit nagy szakítószilárdságú varrásokkal erősítették össze, melyek könnyedén elviselik a munkavégzés során kialakult különféle terheléseket. Kialakításának köszönhetően egyenletes és szabad légáramlást tesz lehetővé, ezáltal megfelelő mikroklímát nyújt viselője lábának.

Ezüstionokat tartalmazó SILVER X bélés antibakteriális tulajdonsággal. Ellenáll a gombáknak, spóráknak. Kiemelkedő nedvességelnyelő és elvezető tulajdonságokkal rendelkezik. A sarok belső részén található kopásálló anyag növeli a cipő élettartamát. Az Argon lábbeliben egy praktikus kivehető, EFFECTOR poliuretán memóriahab talpbetét kapott helyet, amely nedvességelnyelő és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Tökéletesen illeszkedik a talphoz, kényelmesebb munkavégzést elősegítő, anatómiai kialakításának köszönhetően. GRIPPER PU.2D dupla rétegű, nagy ellenállású, ugyanakkor rugalmas poliuretán talpszerkezet, magas kényelmi értékkel és maximális tapadást biztosító, csúszásmentes futófelülettel. Jó teljesítménnyel, kiemelkedő tartóssággal és stabilitással rendelkezik. Munkavégzés közben csökkenti a lábra ható terhelést a megnövelt hatékonyságú rezgéscsillapító és energiaelnyelő sarokrész. A talp felülete csúszásmentes és olajálló, barázdáiban nehezen tapadnak meg a szennyeződések, így tisztántartása nem igényel különösebb odafigyelést. A lábbeli antisztatikus tulajdonságokkal, energiaelnyeléssel, üzemanyagokkal szembeni ellenállással, SRC csúszásmentességgel és hidrofób felső réteggel rendelkezik. A termék megfelel az EN ISO 20347:2012 O2 FO SRC szabványnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek

Az oldal tetejére